Zamknięcie konta

Jeżeli z jakiegoś powodu nie chcesz już używać programu możesz zamknąć konto i tym samym usunąć wszystkie zgromadzone w nim dane. W tym celu należy przepisać kod bezpieczeństwa (uwzględniając wielkość liter) i kliknąć Zapisz zmiany.


Poprzedni temat:Przełączanie kont

Strona używa cookies - tzw. ciasteczek. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianach ustawień cookies.
Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.